Raamatun sanoma – Juha Ahvio

19,00
Hinta, johon sisältyy ALV.


Raamatun sanoma – Juha Ahvio

 

Raamatun sanoma - kirja kirjalta sinulle

Raamatun sanoma -kirjan lukujen äärellä voi pohtia, mietiskellä ja rukoilla. Teoksessa on 66 lukua kuten Raamatussa kirjoja. Kustakin kirjasta on valittu edustava teksti, jonka keskeisiä kohtia tarkastellaan.

Mikä on Raamatun sanoma meille nyt? Tämä kirja käsittelee Pyhän Raamatun eli Jumalan virheettömän ja totuudellisen erityisen kirjallisen ilmoituksen sanomaa meille, Sinulle.

Tässä kirjassa Raamatun sanoma avautuu raamattuteologisesti pääkohdittain, Raamatun avaintotuuksia esiin nostaen, näiden totuuksien uskomisen tämänhetkisiä sovelluksia esittäen. Raamatun sanomaa käydään läpi kirja kirjalta edeten.

Tässä teoksessa on 66 lukua kuten Raamatussa kirjoja. Kustakin kirjasta on valittu edustava teksti, jonka keskeisiä kohtia tarkastellaan.

Raamatun sanoma -kirjan luvut ovat samalla lyhyitä saarnoja. Kirjan lukujen äärellä voi pohtia, mietiskellä ja rukoilla. Hartaudenomaisesti, jos niin haluaa soveltaa.

Teoksen kirjoittaja JUHA AHVIO on teologian tohtori ja Helsingin yliopiston dogmatiikan dosentti sekä Raamatullisen tutkimuksen säätiön tutkimusjohtaja

 

Pehmeäkantinen

Sivuja: 142

Julkaistu: 2022

Koko: 

Kustantaja: Kuva ja Sana

ISBN: 978-951-585-372-1

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa tätä tuoteryhmää: Hengellinen kasvu