Joka päivä elävää vettä – Juha Vähäsarja

22,00
Hinta, johon sisältyy ALV.


Joka päivä elävää vettä – Juha Vähäsarja

 

Psalmeissa liikutaan syvissä vesissä, joskus jopa epätoivoisissa myrskyissä.Siellä ylistetään Jumalaa siitä, kuka hän on ja kuinka suuri on hänen armonsa syntistä ja heikkoa ihmistä kohtaan.

Psalmit ovat jumalanpalveluslauluja. Ne ovat ihmisen aitoa sydämen avaamista Jumalalle ja samalla Jumalan puhetta ihmiselle. Psalmien rikkaasta maailmasta jokainen löytää tunnoilleen sanoituksen.

Joka päivä elävää vettä sisältää vähintään yhden hartauden jokaisesta Psalmien kirjan 150 luvusta. Se on jatkoa suuren suosion saaneelle Joka päivä -päivittäishartauskirjasarjalle.

 

"Ylistysten fortissimo näkyy viimeisessä Psalmin kirjan luvussa. Se on kuin suuren teoksen loppusoitto, musiikin huipentuma, sen mahtavuuden lopullinen ilmaus. Soittimia orkesterissa on monenlaisia, niin kuin on soittajiakin. Soitto ei ole kuitenkaan kakofoniaa, vaan harmoniaa, jossa jokaisella soittimella on oma tehtävänsä – niin hennoilla ja pehmeillä kuin terävillä ja voimakkaammillakin. Teoksen sointi on Jumalan Karitsan ylistyksen harmonia, kaunis, yhdessä luotu. Orkesterin johtaja ohjaa soittoa. Hän tietää milloin se on hentoa, tuskin kuuluvaa, milloin voimallista, luihin ja ytimiin ylettyvää. Kristuksen ruumiissa hiljainen soitin on erityisen tärkeä. Sen avatessa kauniin äänensä muut soittimet hiljenevät kunnioituksesta. Jumalan lasten teoksessa jokaista soitinta tarvitaan. Yhdessä, yhtenä, luodaan musiikin riemu, joka avaa eteen taivaan näkymän. Syntyy rauhan ja kauneuden ylistys."

 

Tervetuloa mukaan Psalmien maailmaan!

 

Kovakantinen

Sivuja: 320

Julkaistu: 2021

Kustantaja: Symbolum Oy

EAN: 9789529450541

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa tätä tuoteryhmää: Rukous- & Hartauskirjat