Kärsivän sana kärsivälle – Johannes Rauhala

Tuotetta ei ole enää saatavilla.

16,00
Hinta, johon sisältyy ALV.

Kärsivän sana kärsivälle – Johannes Rauhala

 

”Olen itse ollut sairaalapappina. Ymmärrän nyt, miten vähän tajusin sitä maailmaa, jossa kärsivät elävät. Vasta kun elämän kova koulu on pannut minut istumaan rampana rampojen joukkoon ja itkemään itkevien kanssa, alan ymmärtää, mitä on sairauden tuoma tuska.”

 

Nuori pappi joutuu loppuelämäkseen sairasvuoteeseen. ”Olenko niin paljon pahempi kuin toiset tullessani erotetuksi muusta maailmasta?” hän kysyy. Kysymykseen ei tule vastausta, sielu vain ajautuu alati syvemmälti epätietoisuuden ristiaallokkoon. Eräänä yönä sairaasta tuntuu, ettei Jumalakaan enää voi vaatia kestämistä. Juuri silloin sairaskammiossa tapahtuu ihmeellisiä. Kärsimys löytää tarkoituksen. Sielun silmien eteen avautuu näky, jossa loppumaton kärsivien joukko kulkee vaellustietään. Heille annetaan sanottavaa. Syntyy kärsivän sana kärsivälle.

Pastori Johannes Rauhalan kirja ilmestyy viidentenä painoksena. Harvassa ovat tekstit, jotka hoitavat sekä kärsivää että hänen läheisiään. Tämän kirjan sivuilta löytyvä viisaus personoituu ystäväksi, joka johdattaa Hänen luokseen, joka sanoo: ”Tulkaa raskaan taakan kantajat, Minä annan teille levon.”

 

Kovakantinen, melko pieni kirja

Sivuja: 127

Julkaistu: 2008, 5.uudistettu painos

Kustantaja: Kuva ja Sana

EAN: 9789515852083

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa tätä tuoteryhmää: Sielunhoito, Terapia & Tunteet