Yliluonnollinen avioliitto – Dan Wilson

ALE 24,00 €
15,00
Hinta, johon sisältyy ALV.


Yliluonnollinen avioliitto – Dan Wilson

 

Onko avioliittosi kaikkea sitä, mitä Jumala tarkoitti sen olemaan?

Jumala kaipaa läheistä suhdetta ihmiseen ja hän on luonut meidät sitä varten. Miehen ja naisen avioliitto heijastaa tätä rakkauden, rauhan, läheisyyden ja hedelmällisyyden liittoa. Missä tahansa tilanteessa avioliittosi onkaan, Jumala kykenee valtaamaan sen rakkaudellaan ja tekemään siitä yliluonnollisen.

Avain yliluonnolliseen avioliittoon on Hengen johtama läheisyys. Läheisyys Jumalan kanssa saa aikaan sen, että voimme saavuttaa valtavan läheisyyden avioliitossamme. Mies, nainen ja Jumala yhdistyvät ja muodostavat kokonaisuuden, johon saatanalla ei ole keinoa hyökätä, ei asetta, jolla tuhota, eikä taistelusuunnitelmaa, jolla se voisi voittaa.

Yliluonnollinen avioliitto -kirjassa Dan Wilson käy läpi ne tärkeät askeleet, jotka vievät Hengen johdattamaan läheisyyteen ? pariskuntana, joka on yhtä toistensa ja Jumalan kanssa.

 

"Dan Wilson kuvaa taitavasti yliluonnollisia kohtaamisiaan Jumalan kanssa ja kuinka ne ovat muuttaneet hänen elämäänsä ja avioliittoaan. Kirjassa Yliluonnollinen avioliitto pääset sisälle opetuksiin, joita Dan on saanut matkan varrella ja kuulet, millaisia siunauksia elämä Jumalan yliluonnollisessa läsnäolossa on tuonut Danin avioliittoon. Kirja on ajankohtainen ja tarpeellinen sanoma avioliitoille tämän päivän seurakunnassa."
- Randy Clark, Global Awakening

 

Dan Wilson toimii silmäkirurgina San Angelossa, Texasissa. 27 vuoden ajan hän on auttanut korjaamaan ihmisten fyysistä näkökykyä ja nyt hänen fokuksensa on siirtynyt tuomaan Kristuksen morsiamelle näkyä yliluonnollisesta avioliitosta, valmistaen tietä sulhasen paluulle. Hän on ollut 28 vuotta onnellisesti naimisissa vaimonsa Lindan kanssa, ja he ovat olleet mukana perustamassa Supernatural Marriages Ministries -järjestöä, jonka tavoite on rohkaista aviopareja löytämään Hengen johtama läheisyys avioliitoissaan.

 

Pehmeäkantinen

Sivuja: 235

Koko: 145 x 225 mm

Julkaistu: 2012

Kustantaja: TV7 Kustannus

ISBN: 9789525865233

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Perhe, Parisuhde & Seksi, ALE