7 ilon varasta – Joyce Meyer

24,00
Hinta, johon sisältyy ALV.


7 ilon varasta – Joyce Meyer

 

Joyce Meyer paljastaa kirjassaan 7 ilon varasta (Seitsemän ilon varasta) varkaan vaanivan iloasi Herrassa.

Hengen maailmasta operoivan varkaan seitsemän toimintaa elämäsi piirissä paljastuvat. Lihan teot, orjuuttava hengellinen lainalaisuus, yksinkertaisten asioiden mutkistaminen, liiallinen järkeily, anteeksiantamattomuus - nämä ja muut seikat ovat elämäniloasi uhkaavia voimia. Joyce Meyer ei kuitenkaan vain kirjoita varkaan teoista - saat tietää Jumalan vastatoimet, joilla varkaan teot hävitetään elämästäsi ja pääset omistamaan Raamatun lupauksen: "Ylenpalttisesti on iloa sinun (Herra) kasvojesi edessä" (Psalmi 16:11).

Raamatun mukaan ilo Herrassa on meidän voimamme. Paholainen on varas ja se yritäää varastaa sinulta myös ilosi! Joyce Meyer paljastaa kirjassaan 7 ilon varasta.

 

Sinun ei tarvitse hävetä ilo ja kaipaustasi iloon

Jumalan ihmisen ei tarvitse hävetä ilon kaipausta. Raamattu on selkosanainen: ilo on voima, joka Jumalalta saatuna muuttaa elämää. Ilo on Pyhän Hengen hedelmä. Yhtä lailla Raamattu paljastaa ilossa olevan erilaisuuksia, vaihtelevaisuuksia, asteita. "Minun iloni on nyt tullut täydelliseksi" - kuka tämän sanoi? Jeesus! Mikä on sinun kokemuksesi ilosta?

 

"Anna minun auttaa sinua tunnistamaan se kaunis elämä, jonka Jumala on suunnitellut erityisesti sinua varten. Ilo Herrassa on sinun väkevyytesi." - Joyce Meyer

 

Pehmeäkantinen

Sivuja: 206

Julkaistu: 2015

Kustantaja: Kuva ja Sana

ISBN: 9789515853110

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Hengellinen kasvu, Sielunhoito, Terapia & Tunteet