Herätysrukous – Leonard Ravenhill

20,00
Hinta, johon sisältyy ALV.


Herätysrukous – Leonard Ravenhill

 

Kiireellinen ja voimallinen sanoma Kristuksen perheelle! Haaste kaikille, jotka kaipaavat hengellistä heräämistä kansakunnassaan.

Leonard Ravenhill, yksi 1900-luvun huomattavimmista herätyksen asiantuntijoista, kehottaa uskovia rukoilemaan, jos he haluavat nähdä herätyksen. Hän kutsuu rukousta ”uskoksi toiminnassa” ja keskeisimmäksi edellytykseksi herätyksen alkamiselle, ja kannustaa kristittyjä tulemaan rukouksen ihmisiksi.

Herätysrukous nopeatempoinen kirja, joka on täynnä esimerkkejä tehokkaasta rukoilemisesta niin Raamatun aikoina kuin lähihistoriassakin, tarjoaa mallin niille, jotka haluavat omistautua rukoukselle. Hänen sanomansa on tänään yhtä käänteentekevä kuin silloin kun se ensimmäistä kertaa julkaistiin yli 40 vuotta sitten.

 

”Nämä palavat sivut tulevat Jumalan miehen taakoitetulta sydämeltä.” - Raymond Edman, Wheaton Collegen rehtori.

”Vetoomus rukoukseen, joka – – liikuttaa ihmisiä ja korottaa Herraa Jeesusta.” - Moody Monthly.Leonard Ravenhill syntyi vuonna 1907 Englannissa. Hänestä tuli yksi Englannin merkittävimmistä evankelistoista, joka saarnasi voimakkaasti ja väkevästi. Keski-iässä hän muutti perheineen Yhdysvaltoihin, jossa hän jatkoi palvelutyötään, jossa hän työskenteli yhdessä mm. David Wilkersonin kanssa, kunnes Ravenhill siirtyi kotiin Herran luokse v.1994. Hän kirjoitti useita kirjoja, mukaan lukien Miksi herätys viipyy? ja Revival in God’s Way.Pehmeäkantinen

Sivuja: 156

Julkaistu: ISBN: 978-952-5866-02-5

EAN: 9789525866025

Kustantaja: Kristillinen Kirja- ja Musiikkikustannus KKJMK Oy

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa tätä tuoteryhmää: Rukous- & Hartauskirjat