Siionin kyynel – Pekka Sartola (käytetty)

Tuotetta ei ole enää saatavilla.

9,90
Hinta, johon sisältyy ALV.

Siionin kyynel – Pekka Sartola (käytetty)

 

Eräs Lähi-Idän ja maailman vaarallisimmista ja etsityimmistä terroristeista sai surmansa autopommiräjähdyksessä Syyrian Damaskossa. Libanonissa päämajaansa pitävä Hitzbollah-järjestö syyttää Israelin Ulkomaan tiedustelupalvelua Mossadia ja vannoo hirmuista kostoa. Salaisesta joukkotuhoaselaboratoriosta katoaa erä äärimmäisen vaarallista VX-hermokaasua, joka vapautuessaa ilmaan voisi surmata joukoittain ihmisiä. Hanke paljastuu mutta samalla alkaa kilpajuoksu aikaa vastaan, jossa panoksena on estää tuhansien viattomien ihmisten kuolema.

Maaliskuun puolivälissä 2010 Jerusalemissa vihittiin uudelleen käyttöön jo kahdesti aikaisemmin tuhottu vanha Hurvan synagoga. Myös se liittyy terroristien suunnitelmiin ja joukkotuhoaseen käyttämiseen ja tuo mukaan voimakkaan uskonnollis-poliittisen latauksen. Tapahtumat liikkuvat huimaa vauhtia niin Syyriassa, Libanonissa, Sveitsissä, Dubaissa, Sudanissa kuin myös beduiinien parissa Siinailla. Ne huipentuivat Jerusalemissa Temppelivuorella käytävään huikeaan loppunäytökseen.

 

Pekka Sartola on johtavimpia suomalaisia Lähi-idän politiikan ja tilanteiden asiantuntijoita. Häneltä on ilmestynyt suomeksi lukuisia aihetta käsitteleviä teoksia.

 

Kirja on käytetty. Kunto hyvä. Tekijän nimmari.

 

Kovakantinen

Sivuja: 376

Julkaistu: 2010

Kustantaja: Ajanteos Kustannus

EAN: 9789529959754

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa tätä tuoteryhmää: Israel, Islam & Lopunajat