Itsensä kieltäminen – tie muutokseen ja Jumalan voimaan – Guillermo Maldonado

15,00
Hinta, johon sisältyy ALV.


Itsensä kieltäminen – tie muutokseen ja Jumalan voimaan – Guillermo Maldonado

 

Mitkä ovat merkkejä ja todisteita ihmisen kuolemisesta ”vanhalle minälleen”?

Elämme aikaa, jossa paha hallitsee ja moraalinen suoraselkäisyys murenee päivä päivältä yhä enemmän. ”Oman minän” rakastaminen on saanut valtaa, mikä johtaa luonteen turmeltuneisuuteen. Sen seurauksena ihminen haluaa olla toisten tarpeiden yläpuolella; jopa Jumalan tahdon yläpuolella. Raamattu viittaa niihin, jotka toimivat tällä tavalla kutsuen heitä ”itserakkaiksi”.

Kirjassaan Itsensä kieltäminen, tie muutokseen ja Jumalan voimaan apostoli Guillermo Maldonado tähdentää ”vanhan minän” kuolemisen voimakasta tarvetta. Hän asettaa Kristuksen suureksi esikuvaksi, jota seurata, ja kuvaa seuraamista kolmessa tärkeässä vaiheessa: Hänen kieltäessään itsensä, Hänen muodonmuutoksessaan ja Hänen kuolemassaan. Lisäksi Maldonado varoittaa meitä seurauksista, ellemme suostu ”vanhan minämme” kuolemaan, ja ilmoittaa eduista, joita itsemme kieltäminen tuo mukanaan.

Mitkä ovat muutokseen ja Jumalan yliluonnolliseen voimaan pääsemisen askeleet? Mitkä ovat merkkejä ja todisteita ihmisen kuolemisesta ”vanhalle minälleen”? Nämä opetukset voivat tuoda elämääsi käänteentekevän muutoksen.

 

Guillermo Maldonado on apostoli ja johtaja King Jesus International Ministry -järjestön ja seurakunna työssä Miamissa, Floridassa.

 

Pehmeäkantinen

Sivuja: 96

Koko: A5

Kirjailija: Maldonado, Guillermo

Julkaistu: 2020

ISBN: 978-952-68662-8-4

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa tätä tuoteryhmää: Hengellinen kasvu