Perheiden parhaaksi – Kaisu ja Hannu Haapasalo

18,00
Hinta, johon sisältyy ALV.


Perheiden parhaaksi – Kaisu ja Hannu Haapasalo

 

Kun rakkauden unelmat romuttuvat avioeron tai leskeytymisen myötä ja kun yksinäisyys tuntuu lopulliselta, eikä kenelläkään toisella tunnu menevän yhtä huonosti, et ole sittenkään kokemuksinesi yksin. Näistäkin ahdingoista on lupa ja mahdollista nousta uuteen onneen.

– Toinen meistä on leski, toinen eronnut, ja kerromme kirjassamme hyvin arkisesta näkökulmasta, kuinka hauskaksi tai haastavaksi oma uusperherakennelmamme on muodostunut, kirjoittavat Kaisu ja Hannu Haapasalo

 

Punaisena lankana kirjassa ovat avioero, leskeys ja uusperhe sekä kristillisen kasvatuksen ja perhetyön merkitys seurakuntayhteisössä.

Kirjan avoin, suora ja rehellinen ote pyrkii herättämään lukijassa tunteita ja ajatuksia. Kaikkia vaikeuksia ei välttämättä yksi lukukerta haihduta. Ymmärrys ja tieto kuitenkin lisäävät valppautta ja viisautta, kun rakennamme entistä parempaa, terveempää ja iloisempaa tulevaisuutta.

 

Kaisu on siirtynyt eläkkeelle luokanopettajan työstään. Hän harrastaa kirjoittamista ja musiikkia sekä toimii seurakunnassa diakoniatyössä.

Hannu on eläkkeellä monipuolisesta työurastaan, johon yrittäjyyden ja aikuisopetuksen lisäksi on sisältynyt runsaasti myös kansainvälisiä tehtäviä. Hän toimii aktiivisesti seurakunnassa ja yhteiskunnallisissa luottamustehtävissä.

 

Pehmeäkantinen

Sivuja: 

Julkaistu: 2023

Kustantaja: Päivä osakeyhtiö

ISBN: 9789523740983

Selaa tätä tuoteryhmää: Perhe, Parisuhde & Seksi