Sana elämään – kommentaariraamattu

240,00
Hinta, johon sisältyy ALV.


Sana elämään – kommentaariraamattu

 

Sana elämään -kommentaariraamattu on uusien sukupolvien Raamattu ja selitysteos kaikille, jotka haluavat syventää raamatuntuntemustaan. Teos perustuu vuonna 2012 valmistuneeseen Raamattu Kansalle -käännökseen, jonka käännösperiaate on sanatarkkuuteen pyrkivä ja alkutekstiä kunnioittava.

 

Sukella syvemmälle Raamattuun!

 

Kommentaariraamatu tarjoaa ainutlaatuisen lukukokemuksen ja luotaa syvälle Jumalan sanaan. Käytännönläheiset kommentaariviitteet johdattavat soveltamaan Raamattua omaan elämään. Havaintokartat, kaaviot, henkilöprofiilit, pikahakemistot ja sanahakemistot antavat tukea niin itsenäiseen raamatunopiskeluun kuin saarnatekstin valmistamiseen.

 

Kommentaariraamattua tekemässä arvostettu teologi-kaarti.

 

Kommentaariraamattu on käännetty ja toimitettu suomeksi Life Application Study Bible -teoksen pohjalta. Se ei siten ole pelkkä käännös vaan se sisältää suomalaiseen kristilliseen kenttään toimitetun sisällön. Sana elämään -kommentaariraamatun toimituskuntaan kuului Aikamedian raamattutoimitus sekä Jori Brander, Suomen Metodistikirkon piirikunnanjohtaja, Kirsi Cobb, PhD (TT), Onni Haapala, pastori, Vesa Haapala, FT, Asko Kariluoto, pastori, Harri Koskela, TT, Kimmo Leino, TT, Arto Liukko, pastori, Leif Nummela, TM, päätoimittaja, Erkki Ranta, TT, Jouko Ruohomäki, TT, Pentti Ruohotie, FL ja Hannu Vuorinen, kirkkokunnanjohtaja.

 

Teologian tohtori Veli-Matti Kärkkäinen, joka toimii professorina Fullerin teologisessa seminaarissa Los Angelesissa ja dosenttina Helsingin yliopiston teologisessa tiedekunnassa toteaa Sana elämään -kommentaariraamatusta:

”Tässä on Raamattu ja sen ympärillä selitysteos ja kaikki tarvittavat apuvälineet. Kommentaariraamatun julkaiseminen on hieno hetki suomalaisessa kristillisyydessä ja kirjallisuudessa.”

 

Sana elämään -kommentaariraamattu on todella monipuolinen.

 

Sana elämään -kommentaariraamattu sisältää:

• Yli 30 000 risti- eli rinnakkaispaikkaviitettä

• Yli 20 000 kommentaariviitettä ja raamatuntekstin alaviitettä, jotka selittävät ja opettavat sekä ohjaavat ja motivoivat soveltamaan Raamattua omaan elämään

• Yli 5 000 lukemista ohjaavaa ja helpottavaa otsikkoa ja rakennekaaviota

 

Sana elämään - kommentaariraamattu toimitetaan omassa pahvikotelossaan.

 

Pehmeäkantinen, nidottu

Sivuja: noin 3200

Julkaistu: 2018

Kustantaja: Aikamedia Oy

ISBN: 9789522521583

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Muut Raamatut, Raamattu kansalle