Miten tulkitset Raamattua – Wayne Grudem

21,00
Hinta, johon sisältyy ALV.


Miten tulkitset Raamattua – Wayne Grudem

 

Raamatun synty, luotettavuus, merkitys ja tulkinta

Miten tulkitset Raamattua – Raamatun synty, luotettavuus ja merkitys -kirja auttaa lukijaa kasvamaan Raamatun ymmärtämisessä ja kyvyssä soveltaa Raamattua elämään.

Miksi Raamattu on luotettava? Vahvistaako arkeologia sen, mitä Raamatussa kerrotaan? Miten tulkitsen Raamattua?

Raamattu on maailman tärkein kirja. Edellä mainitut kysymykset askarruttavat kuitenkin sekä uskovia että uskosta osattomia yhtä lailla. Teoksen toimittajat ja aiheeseen perehtyneet tutkijat Wayne Grudem, C. John Collins ja Thomas Schreiner ovat tietoisia tästä meidän kaikkien kohtaamasta haasteesta ja ovat tehneet tämän kirjan auttaakseen meitä ymmärtämään Raamattua paremmin.

Tässä kirjassa käsitellään laajasti olennaisia aihepiirejä, mm. kuinka lukea ja tulkita Raamattua oikein ja miksi Raamattu on luotettava. Nämä 18 kirjoitusta käsittelevät aiheita, kuten maailman uskonnot, Raamatun kaanon ja arkeologia. Pastorit, maallikkosaarnaajat, opiskelijat ja muut kristityt, jotka tutkistelevat Jumalan Sanaa, hyötyvät tästä tekstikokoelmasta, johon ovat kirjoittaneet tekstejä merkittävät kirjoittajat, mm. J. I. Packer, John Piper, Daniel B. Wallace ja Vern Poythress.

Kirja on hyödyllinen sekä yleiskatsauksena Raamattuun että työkaluna erityisempään tutkisteluun ja koulutukseen. Tämä kirja auttaa lukijaa kasvamaan Raamatun ymmärtämisessä ja kyvyssä soveltaa Raamattua elämään.

WAYNE GRUDEM (Fil.tri, Cambridgen yliopisto) on teologian ja raamattututkimuksen professori Phoenix Theological Seminary’ssä.

C. JOHN COLLINS (Fil.tri, Liverpoolin yliopisto) on Vanhan testamentin professori Covenant Theological Seminary’ssä.

THOMAS R. SCHREINER (Fil.tri, Fuller Theological Seminary) hoitaa Uuden testamentin James Harrison -professuuria Uuden testamentin tulkinnasta Southern Baptist Theological Seminary’ssä.

 

Pehmeäkantinen

Sivuja: 219

Julkaistu: 2022

Koko:

Kustantaja: Kuva ja Sana

ISBN: 978-951-585-336-3

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa tätä tuoteryhmää: Teologia & Raamatuntutkimus