Pieniä suuria ihmeitä – Roberto Brandão

14,50
Hinta, johon sisältyy ALV.


Pieniä suuria ihmeitä – Roberto Brandão

 

Vuoden kristillinen kirja 2022 -ehdokas. The Voice of Finland -kilpailusta tunnetuksi tullut muusikko Roberto Brandão rohkaisee lukijaa.

Roberto Brandão rohkaisee omalla, koskettavalla elämäntarinallaan luottamaan Jumalan tahtoon ja johdatukseen, joka on täynnä pieniä suuria ihmeitä.

”Jos voisin matkustaa ajassa taaksepäin ja nyt aikuisena sanoa jotakin sille 13-vuotiaalle äitinsä menettäneelle Robertolle, joka eli elämänsä pimeimpiä hetkiä, halaisin häntä ja sanoisin:

- Voit luottaa Jumalaan täysin. Elämässäsi tapahtuu vielä monia ihmeellisiä asioita.

Jatkaisin sanomalla:

- Parasta mitä voit tehdä, on antaa koko elämäsi Jumalan käsiin ja antautua hänen tahdolleen. Ota rohkeasti askelia siihen suuntaan, mihin Jumala johdattaa. Hän parantaa sen, mikä on mennyt rikki. Älä anna toisten ihmisten kielteisten äänien tai tekojen pysäyttää sinua siinä, minkä tiedät olevan Jumalalta.”

Brandãon tarina on hämmästyttävä osoitus siitä, mitä Jumala voi tehdä yhden pojan elämällä, silloinkin kun hän itse ei pystynyt näkemään tulevaisuutta tai toivoa.

Koskettava kirjanen kertoo Roberton ja koko Brandãon perheen kokemista uskomattomista Jumalan ihmeistä sekä johdatuksesta.

"Kutsun sinut mukaan ilojen, surujen, suurten tunteiden ja elämän ihmeiden matkalle. Ehkä löydämme toisemme samalta polulta, jolla harjoittelemme antamaan nopeasti anteeksi ja hylkäämään sen, mikä muuten tuhoaisi meidät. Tällä polulla opimme myös pitämään kiinni siitä, mikä tuottaa toivoa ja kutsuu eteenpäin kohti yhä kirkastuvaa huomista."

Teos sopii loistavasti evankelioinnin työvälineeksi.

 

Pehmeäkantinen

Kirjailija: Roberto Brandao

Sivuja: 100

Julkaistu: 2021

Kustantaja: Aikamedia Oy

ISBN: 978-952-252-523-9

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Pienten Raamattu
13,90 *
*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa tätä tuoteryhmää: Evankeliointi & Lähetystyö