Miten ikääntyä tulematta vanhaksi – Joyce Meyer

23,00
Hinta, johon sisältyy ALV.


Miten ikääntyä tulematta vanhaksi – Joyce Meyer

 

Elämä on matka ihanien ja erilaisten aikakausien halki. Ota hyväksyen vastaan elämäsi jokainen ikävaihe ja opi elämään sitä täysillä Jumalan armon varassa.

Kaikki on kaunista aikanaan. Elämä on matka ihanien ja erilaisten aikakausien halki, johon kuuluu dynaaminen vauhti ja joka on täynnä jatkuvaa seikkailua. Ota hyväksyen vastaan elämäsi jokainen ikävaihe ja opi elämään sitä täysillä Jumalan armon varassa ja Joyce Meyerin opastuksella, kun hän ohjaa sinua mm. seuraavissa:

Miten heittää aidosti elämänmittaiset huolet Herralle.

Miten elää dynaamisesti, ottaa matkan varrella tuleva hyväksyen vastaan ja iloita siitä.

Miten ottaa vastaan Jumalan armo kuhunkin eri ikäkauteen.

Miten elää täysillä, kun kehosi ja mielesi muuttuvat. Jumalan ajoitus on aina täydellinen, ja tälle elämäsi ikäkaudelle on selkeä ja merkityksellinen tarkoitus. Joyce siteeraa: ”Vain hölmö luulee voivansa tehdä aina, mitä hän on aina tehnyt.” Miten ikääntyä tulematta vanhaksi antaa lukijalle työkaluja hankkia tarpeellista viisautta, jotta voimme hyväksyä Jumalan muuttuvan armon ja kutsumme kehittymisen siirtyessämme elämässämme seuraavaan ikäkauteen.

Lue tämä kirja ja voimaannu ja varusta itseäsi elääksesi täyttä ja hedelmällistä elämää kaikissa ikävaiheissa maailmanlaajuisesti tunnetun raamatunopettajan ja menestyskirjailijan Joyce Meyerin opastuksella.

 

Pehmeäkantinen

Sivuja: 192

Julkaistu: 2021

Kustantaja: Kuva ja Sana

ISBN: 978-951-585-362-2

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa tätä tuoteryhmää: Hengellinen kasvu