Heräsin Afganistanissa – Ville Männistö

22,00
Hinta, johon sisältyy ALV.


Käytettävissä olevat toimitustavat: Matkahuolto – Kotijakelu, Matkahuolto – Jakopaketti ovelle (klo 8-16) –

Heräsin Afganistanissa – Ville Männistö

 

Yhdessä me voimme selvittää, mitä Jumala haluaa elämältäsi lähetystyöhön liittyen!

Jos Jumala kutsuisi sinua muuttamaan ulkomaille lähetystyöntekijäksi tai työskentelemään hänelle omassa maassasi, mikä estäisi sinua vastaamasta hänen kutsuunsa? Meillä kaikilla on pelkoja, kysymyksiä ja huolia lähetystyöhön liittyen, ja tämä kirja käsittelee niitä teemoja sekä raamatullisesti että käytännöllisestä näkökulmasta.

Tämä kirja vie mukaansa ja antaa meille käsityksen haasteista, vaikeuksista ja voitoista, joita Ville ja Johanna Männistö kokivat aikana jolloin he asuivat Afganistanissa. Jokaisen kappaleen lopussa on myös kirjattu joitain kysymyksiä ja vastauksia sinulle.

 

"Jokainen voi muuttaa maailmaa ja tehdä historiaa!" – Joakim Lundqvist, pastori, Uppsala

 

Ville Männistö on ollut aktiivisesti mukana lähetystyössä vuodesta 2005 alkaen. Yhdessä Johanna-vaimonsa kanssa hän on asunut monia vuosia ulkomailla, mm. Afganistanissa ja muualla Aasiassa. Ville opettaa säännöllisesti lähetyskenttiemme raamattukouluissa ja haluaa kiihkeästi nähdä seuraavan lähetystyöntekijäsukupolven nousevan. Hän työskentelee pastorina ja lähetyskoordinaattorina Elämän Sana -seurakunnassa Uppsalassa, Ruotsissa ja on myös vastuussa Elämän Sanan kansainvälisestä kustannustoiminnasta.

 

Pehmeäkantinen

Sivuja: 

Julkaistu: 2021

ISBN: 978-951-95273-6-9

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Elämäkerrat & Historia, Evankeliointi & Lähetystyö