Meidän juttu – Kiusaamisen ehkäisy lasten vertaisryhmissä

28,00
Hinta, johon sisältyy ALV.


Meidän juttu – Kiusaamisen ehkäisy lasten vertaisryhmissä

 

Vertaisryhmään liittyminen on lapselle iso askel, jossa tarvitaan niin ammattikasvattajan kuin kodin tukea. Miten ammattikasvattaja tunnistaa lapsen yksilölliset kehitystarpeet? Miten kotona voidaan tukea lapsen liittymistä ryhmään? Miten huomioidaan lapsen stressitekijät ja tuetaan lapsen aloitteellisuutta ryhmässä? Miten voidaan ennakoida ja ehkäistä kiusaamista?

Opas muodostaa yhdessä Pikin pöljä päivä -kuvakirjan kanssa tärkeän työkalun kasvattajille.
Teemakokonaisuuksina avautuvat aukeamat tarjoavat monipuolisen ja toiminnallisen tavan käsitellä lapsen kehitykselle ominaisia haasteita ryhmässä. Jokaiseen teemaan on sisällytetty tietoa sekä ammattikasvattajille että vanhemmille. Tavoitteena on luoda lapselle mahdollisuus toimia ryhmässä tasavertaisena, vahvistaa vuorovaikutus-, tunne-, ja itsesäätelytaitoja, ehkäistä kiusaamista sekä tukea yhteistyötä lapsen perheen ja varhaiskasvatuksen välillä.Tiina Haapsalo on varhaiskasvatuskouluttaja, työnohjaaja ja draamapedagogi. 

Katri Kirkkopelto on kuvataiteilija, kuvittaja ja kuvataideopettaja. 

Katariina Nousiainen työskentelee erityisopetuksessa sekä varhaiskasvatuksen sisältöjen kouluttajana. Koulutukseltaan hän on LTO ja KK. 

Elina Kauppila on helsinkiläinen tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja ja mindfulness-ohjaaja. Hän on kirjoittanut useita tunne- ja tietoisuusaiheisia kirjoja. 

Laura Repo on väitellyt kasvatustieteen tohtoriksi pienten lasten kiusaamisesta ja toiminut aihepiirin asiantuntijana ja kouluttajana.

  
 

Pehmeäkantinen

Sivuja: 119

Kustantaja: Lasten Keskus

Julkaistu: 2020

EAN: 9789523541863

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa tätä tuoteryhmää: Perhe, Parisuhde & Seksi