Jaakobin kanssa arjessa – Joyce Meyer

23,00
Hinta, johon sisältyy ALV.


Jaakobin kanssa arjessa–- Joyce Meyer

 

Jaakobin kirjeestä on paljon ammennettavaa voimallisesta ja täysipainoisesta elämästä Kristuksessa. Kirja käsittelee monia tärkeitä aiheita uskosi vahvistamiseksi, ja se opettaa, että Jumalan sanan lukemisen ja sen tuntemisen lisäksi on tärkeää toimia sen mukaisesti. Joyce Meyer tarjoaa lukijalle käytännön oivalluksia Jaakobin kirjeen tutkimiselle ja antaa tilaa henkilökohtaisille pohdinnoille, jotka auttavat lukijaa käsittämään Jumalan sanan totuuksia. Opit, kuinka tunnistaa elämää muuttava viisaus ja ymmärtämään paremmin Jumalan suunnitelmaa ja tarkoitusta omaa elämääsi varten.

 

Jaakobin kirje vahvistaa uskoasi Jumalaan ja innoittaa sinua elämään sen todeksi käytännön tavoin, koska rakastat Häntä ja haluat kirkastaa Häntä elämässäsi.

 

”Joycen uusi kirja osoittaa, että hän kirjoittaa yhtä mielenkiintoisesti ja suurenmoisesti kuin hän puhuu. Hänen kykynsä soveltaa totuutta siinä, missä kohtaa ihmiset ovat päivittäisessä elämässään, sinetöidään usein säkenöivällä taidolla. Varoitus: ole valmiina siihen, että elämäsi muuttuu, kun luet näitä Raamatun käytännön oivalluksia.”

 

— Tri. R. T. Kendall

Chapel-seurakunnan vanhempi pastori, 25 vuoden ajalta kansainvälinen puhuja ja bestseller-kirjailija

 

Pehmeäkantinen

Sivuja: 160

Kustantaja: Kuva ja Sana

Julkaistu: 2019

978-951-585-353-0

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa tätä tuoteryhmää: Hengellinen kasvu