Unet ja näyt – Perry Stone

23,00
Hinta, johon sisältyy ALV.


Unet ja näyt – Perry Stone

 

Mistä tiedät yöllisen unen tulleen Jumalalta?

 

Yrittääkö Jumala kertoa sinulle jotakin?

Oletko koskaan nähnyt unta tai näkyä, joka oli niin elävä, että se pysyi mielessäsi päiväkausia? On mahdollista, että unellasi on hengellinen merkitys ja että saamasi näky oli SANOMA JUMALALTA.

Kirjassaan UNET JA NÄYT bestseller-kirjailija ja julistaja PERRY STONE selittää näkyihimme ja uniimme sisältyviä varoituksia ja johdatusta – liittäen mukaan kattavan listan unien yleisistä merkityssisällöistä. Ainutlaatuisella yhdistelmällä Raamatun-tietämystä ja hengellistä näkökykyä Stone antaa meille vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Onko uneni todella sanoma Jumalalta?
  • Miten erotan erityyppiset hengelliset näyt?
  • Miksi näen painajaisia tai epäpuhtaita unia?
  • Mitä uneni kuolleesta läheisestä tarkoittavat?


PERRY STONE on lukuisten bestseller-kirjojen kirjoittaja. Näitä ovat mm. Parantava ateria ja Peto on vapaana. Perry Stone johtaa erästä Amerikan nopeimmin kasvavaa seurakuntaa, The Voice of Evangelism’ia. Perry Stone on myös kansainvälisesti tunnettu evankelista, joka on opiskellut sekä Lee Collegessa että Covenant Life Christian Collegessa, jossa hän suoritti teologian kandidaatin tutkinnon. Perry Stone asuu Clevelandissa Tennesseessä vaimonsa Pamin ja kahden lapsensa kanssa.

 

Pehmeäkantinen

Sivuja: 240

ISBN: 978-951-585-260-1

EAN: 9789515852601

Kustantaja: Kuva ja Sana

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa tätä tuoteryhmää: Armolahjat & Karismaattisuus