Rukouksen tie – Samuel Chadwick (käytetty)

9,90
Hinta, johon sisältyy ALV.


Rukouksen tie – Samuel Chadwick (käytetty)

 

Samuel Chadwick on saarnaaja, joka poltti saarnansa ja syttyi itse Pyhän Hengen tulesta!

 

Rukous on todellisen jumalisuuden koetinkivi.

”Suurin osa rukousta käsittelevistä kirjoista lisää kyllä järjen tietoa, mutta Samuel Chadwickin teos avartaa ymmärrystä sekä innostaa sydämiä kohtaamaan armon valtaistuimella istuvan Jumalan. Kiitän Jumalaa tästä arvokkaasta kirjasta; sillä on ollut suuri vaikutus elämääni ja hengelliseen työhöni.”

- Pastori Jim Cymbala, Brooklyn Tabernacle

Uskonelämässä mikään ei ole niin vaikeaa kuin rukous. Kuitenkin avain elämään löytyy rukouskammiosta - salaisesta paikasta, jossa Jumala odottaa sinua. Samuel Chadwickin tunnustusta saaneessa kirjassa Rukouksen tie kertoo rukouksen voimasta sekä siitä, miten tulee rukoilla. Salli Chadwickin teoksen innoittaa sinua uudelleen rukouksen täyttämään elämään.

Samuel Chadwick toimi 1880-luvulla erään itseriittoisen englantilaisen seurakunnan pastorina. Hän turhautui siinä määrin voimattomuuteensa, että kokosi kaikki saarnansa kasaan ja poltti ne. Välittömästi tämän jälkeen Pyhä Henki laskeutui hänen päälleen. Chadwickin seuraava saarna oli täynnä uutta elämää ja voimaa, ja tämän seurauksena seitsemän ihmistä antoi elämänsä Kristukselle. Seuraavien vuosien kuluessa hänen maineensa kasvoi niin, että kirkko oli täynnä jo puoli tuntia ennen kokousta ja poliisi oli kutsuttava paikalle ohjaamaan väkijoukkoja. Viimeisinä elinvuosinaan Chadwick toimi saarnaajakoulun rehtorina. Näinä vuosina hän kirjoitti tunnetuimman kirjansa, The Way of Pentecost, joka julkaistiin hänen kuolemansa jälkeen vuonna 1932.

 

Kirja on käytetty. Kunto hyvä. Ei merkintöjä.

 

Pehmeäkantinen

Sivuja: 120

Julkaistu: 2012

Kustantaja: Kristillinen Kirja- ja Musiikkikustannus KKJMK Oy

ISBN: 978-952-5866-55-1

EAN: 9789525866551

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Rust (DVD)
6,90 *
*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Rukous & Hartaus, UUSIMMAT KÄYTETYT