Mielen taistelukenttä – Joyce Meyer

24,00
Hinta, johon sisältyy ALV.


Mielen taistelukenttä – Joyce Meyer

 

Mielen taistelukenttä on meidän pääasiallisin taistelutanner. Mieleesi tulee koko ajan ajatuksia, positiivisia ja negatiivisia.

Raamattu kertoo että olemme sitä mitä ajattelemme olevamme. On siis äärimmäisen tärkeeä ymmärtää ajatusmaailman tärkeys hengellisessä sodankäynnissä. Mielen taistelukenttä on pääasiallisin sotatanner kristityn elämässä.

Ajattelet. Joka hetki joka paikassa sinä ajattelet. Entä jos et olekaan ajatustesi omistaja ja hallitsija? Onko ajatusmaailmasi kahden vallan taistelukenttä? Elämänsä voitot ja tappiot ihminen kokee aina ensiksi sisimmässään. Millaista tulevaisuutta muokataan mielesi maailmoissa juuri nyt? Kuka hallitsee elämääsi hallitsemalla mieltäsi?

 

Hengellinen sodankäynti mielen alueella.

 

Pelokas huolehtiminen, epäilyt, sisäisen maailmasi tasapainottomuus, masennus, loukkaantumiset ja vihastumiset, itsesyytökset, tuomionalaisuus – kielteiset tunteet ja ajatukset ilmaisevat mielesi joutuneen hyökkäyksen kohteeksi.

Tämä on ihmisen osa. Kaikki ihmiset eivät vain ole selvillä käytävästä taistelusta. Puhumattakaan, että olisivat tietoisia Jumalan tarjouksesta omistaa elämän laajuinen sisäinen mielenrauha yhteydessä Jeesukseen Kristukseen. Uudistumisesta hyvään elämään mielensä muuttumisen kautta.

Joyce Meyer, kansainvälinen raamatun- ja elämäntaidon opettaja on auttanut miljoonia ihmisiä. Tekijän oman elämän, avioliiton, perheen ja palvelutehtävän alueilla koetut tappiot ja voitot, hyvät ja pahat asiat ovat suodattaneet kirjan opetuksen ja neuvot toimivaksi kokonaisuudeksi sinunkin elämässäsi. Opit kiinnittymään Jumalaan – Jumalan ajatuksiin sinusta.

 

Käsittele mielessäsi piilevät tuhoavat ajatukset.

  • Tunnista tuhovoimaiset ajatuksen ja estä ne
  • Opi olemaan kärsivällinen ja armollinen itsellesi, kun erehdyt ja teet virheitä
  • Aseista itsesi Jumalan sanalla, ylistyksellä, rukouksella ja hengellisillä varusteilla
  • Löydä valo, joka johtaa ulos sisäisestä erämaastasi onneen ja elämän täyttymykseen.

 

Joyce Meyer on maailman tunnetuimpia käytännöllisen kristillisyyden opettajia. Hän on kirjoittanut yli 80 innoittavaa kirjaa, joista suomeksi on käännetty 11. Häneltä on ilmestynyt tuhansia opetuskasetteja ja videokirjasto. Joyce Meyerin radio- ja TV-ohjelmia seurataan ympäri maailmaa, ja hän kiertää laajalti puhujamatkoilla. Joycella ja hänen puolisollaan Davella on neljä aikuista lasta. He asuvat St. Louisissa, Missourissa, Yhdysvalloissa.

Joyce Meyerilta on ilmestynyt suomenkielillä mm. kirjat 7 ilon varasta ja Vievätkö tunteesi sinua?

 

Pehmeäkantinen

Sivuja: 208

Julkaistu: 

Kustantaja: Kuva ja Sana

ISBN: 9789515851628

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Hengellinen kasvu, Sielunhoito, Terapia & Tunteet