Passion: Awakening (CD)

ALE 20,00 €
Hinta, johon sisältyy ALV.

Passion: Awakening (CD)


Passion: Awakening is an album recorded live at Passion 10, the 2010 gathering of the Passion Conferences.



1. Awakening (Chris Tomlin)

2. Say, say (Kristian Stanfill)

3. Our God (Live at Passion 10) (Chris Tomlin)

4. How He Loves (David Crowder Band)

5. Healing Is In Your Hands (Christy Nockels)

6. King Of Heaven (Isaiah 61) (Charlie Hall)

7. You Alone Can Rescue (Matt Redman)

8. Where The Spirit Of The Lord Is (Chris Tomlin, Christy Nockels)

9. Rise And Sing (Fee)

10. Like A Lion (David Crowder Band)

11. Chosen Generations (Chris Tomlin)

12. With Everything (Hillsong United)

13. A Mighty Fortress (Chirsty Nockels)

14. Jesus Messiah (Chris Tomlin)

15. The Stand (Kristian Stanfill)

Suosittelemme myös

Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ulkomainen ylistysmusiikki, ALE