Ufot – mistä oikeasti on kyse? – Juha Ahvio

22,00
Hinta, johon sisältyy ALV.


Ufot – mistä oikeasti on kyse? – Juha Ahvio

 

Mitä UFO-ilmiöllä tarkoitetaan? Mistä UFO-ilmiössä oikeasti on kyse? 

UFO tarkoittaa käsitettä Unidentified Flying Objects, UFO, tai Unidentified Aerial Phenomena, UAP. Kyse on tunnistamattomista lentävistä esineistä tai tunnistamattomista ilmassa havaittavista ilmiöistä.

Modernin UFO-ilmiön historia alkaa 1940-luvulta ja on jatkunut näihin päiviin asti. Nyt vuonna 2023 UFO-ilmiö on jälleen ollut laajalti esillä kansainvälisissä ja suomalaisissakin valtamediaotsikoissa. Mitä näistä tuoreista erikoisista tapauksista sekä UFO-havaintojen määrän yhtä tuoreesta paisumisesta pitäisi ajatella? Mitä UFO-ilmiöstä ja siihen läheisesti liittyvästä USO-ilmiöstä eli Unidentified Submerged Object, tunnistamaton vedenalainen kohde -ilmiöstä ylipäätään erilaisine tulkintoineen tulisi ajatella? Miksi, etenkin vuoden 2017 jälkeen, viranomaisten kuten Pentagonin, CIA:n ja NASA:n julkinen asenne UFO-kysymykseen on muuttunut oleellisesti?

UFO-ilmiöstä vakavana kysymyksenä puhuminen, kirjoittaminen ja siitä kiinnostuneena oleminen ei enää olekaan huuhaata, foliohattuhörhöilyä eikä mihinkään vaarallisiin kaninkoloihin pudonneisuutta, koska läntisen supervalta USA:n poliittinen, sotilaallinen ja tiedustelupalvelullinen huippueliittikin ottaa nyt UFO-ilmiön ja jopa sen ulkoavaruustulkinnan julkisen virallisesti täysin tosissaan.

UFO-ilmiö on todellinen. UFOja ja humanoideja on ja näitä on kohdattu. Mutta mistä UFOissa ja humanoidikohtaamisissa on kysymys? Millaisesta todellisuudesta on kyse? Millainen on modernin UFO-ilmiön historia pääpiirteissään ja millaisia erilaisia tulkintoja UFO-ilmiöstä on esitetty?

Mitä näistä tulkinnoista tulisi ajatella klassisen ja raamatullisen kristillisen uskon valossa?

Nämä ajankohtaiset kysymykset saavat punnitun perustellut vastauksensa tässä kirjassa.

Teoksen kirjoittaja Juha Ahvio on teologian tohtori ja Helsingin yliopiston dogmatiikan dosentti sekä Raamatullisen tutkimuksen säätiön tutkimusjohtaja.

 

Pehmeäkantinen

Sivuja: 156

Julkaistu: 2023

Kustantaja: Kuva ja Sana

Kirjailija: Ahvio, Juha

ISBN: 978-951-585-375-2

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa tätä tuoteryhmää: Tiede & Tieto