Tulella täytetty elämä – Reinhard Bonnke (käytetty)

Tuotetta ei ole enää saatavilla.

19,90
Hinta, johon sisältyy ALV.

Tulella täytetty elämä – Reinhard Bonnke (käytetty)

 

Tulella täytetty elämä kertoo Reinhard Bonnke ihmeellisestä elämästä Afrikan apostolina, evankelistana ja saarnaajana.

Reinhard Bonnke, eräs oman aikamme merkittävimmistä sielujenvoittajista, on kirjoittanut ihmeellisestä elämästän omaelämäkertakirjan, joka vangitsee lukijansa. Kirja kertoo, kuinka miehet ja naiset tulevat uskoon, miten he vapautuvat ja kirjaimellisesti pelastuvat varmalta kuolemalta. Oletko joskus epäillyt Jumalan kykyä koskettaa tavallista ihmistä? Nämä epäilyksesi katoavat luettuasi, mitä on Tulella täytetty elämä.

Syty elämään Jumalan Hengen tulessa! Kuten itse Reinhard Bonnke kuvaa kokemuksiaan Nigeariassa: "Se on kuin satua". Totuus on kuitenkin tarua ihmeellisempää.

Tulella täytetty elämä on hämmästyttävä kertomus Reinhard Bonnken elämästä joka on saanut viedä sanomaa Kristuksesta tuhansille ihmisille ympäri maailmaa, erityisesti Afrikassa Bonnke tunnetaan suurista Gospelkampanjoistaan.

Tulella täytetty elämä on enemmmän kuin kokoelma faktoja saarnaajan elämästä, se on täynnä seikkailua sekä uskoa vahvistavia kertomuksia ihmisten elämästä eri puolilta maailmaa. Reinhard Bonnken elämänkerrasta voidaan nähdä kuinka Jumala toimii ihmeellisellä tavalla tässä ja nyt.
 

Reinhard Bonnke on eräs aikamme palavimmista, uskollisimmista ja tehokkaimmista evankelistoista

- Joyce Meyer, presidentti - Joyce Meyer Ministries

 

Voin laskea kahden käden sormin ne harvat miehet ja naiset, joiden elämään leimaa yhtä aikaa valtava usko ja laaja-alainen toiminta. Reinhard Bonnke on yksi näistä. Minulla on ollut etuoikeus tuntea hänet sekä ystävänä että työtoverina Herran elopellolla. Reinhard Bonnke ja hänen tunnuslauseensa kuvastavat täydellistä omistautumista Kristuksen lähetyskäskylle: "Koko Afrikka on pelastuva!"

- Paul F. Crouch, presidentti - Trinity Broadcasting Network

 

En koskaan unohda sitä hetkeä, kun ensi kerran kuulin Reinhardin julistavan voimallisesti: "Afrikka on pelastuva!". Vuosien myötä hänen horjumaton intonsa pelastaa sieluja Jumalan valtakuntaan on inspiroinut minua yhä uudelleen johdattamaan ihmisä Jeesuksen, Pelastajan luo. Rakastan tapaa, jolla hän esittää Pelastuksen ihmisille - oli hän sitten puhujalavalla puhumassa miljoonille kuulijoille tai kulissien takana juttelemassa - Jeesus on aina hänen huulillan.

- Brian Houston, vanhempi pastori - Hillsong Church, Sydney, Australia

 

Lue Tulella täytetty elämä ja tulet saamaan päivityksen näkyysi omassa elämässäsi!

 

Reinhard Bonnken palvelutyön kotisivut löydät täältä Christ for All Nations.

 

Kirja on käytetty. Varsin hyvässä kunnossa. Ensimmäisen sivun yläreunasta leikattu pala pois. Ei muita merkintöjä.

 

Kovakantinen

Sivuja: 580

Kustantaja: KKJMK Oy

ISBN: 978-952-5866-39-1

EAN: 789525866391

Kirjastoluokka: 99Sovellus

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Evankeliointi & Lähetystyö, Elämäkerrat & Historia, Armolahjat & Karismaattisuus