Syvemmälle – Seppo Pehkonen

ALE 29,00 €
14,00
Hinta, johon sisältyy ALV.


Syvemmälle – Seppo Pehkonen

 

Kirjassaan Syvemmälle apostoli ja pastori Seppo Pehkonen kertoo avoimesti kutsumuksestaan ja elämänsä vaiheista aina Cityseurakunnan perustamiseen saakka. Hän on kiistatta Suomessa hengellinen isä ja uudistuksen edelläkävijä.

Pastori Seppo tunnetaan myös yhteyden rakentajana. Hän on nöyrä mies, jonka sydän on täyttä kultaa. Hänen apostolinen kutsunsa on tullut esiin läpi elämän.

Vilpitön usko ja rukouselämä avasi Sepolle ovia. Jumala kutsui hänet ensin Neuvostoliiton työhön, mistä ei jännitystä puuttunut, ja sitten Suomen suurimman helluntaiseurakunnan Saalemin johtavaksi pastoriksi.

Pian ”Toronton siunaukseksi” kutsuttu Hengen aalto rantautui Suomeen. Seppo, ja hänen vaimonsa Anja, saivat olla aallon kärjessä tuomassa Suomeen Isän siunausta. Itse koettuaan sen Seppo ei ollut enää entisensä. Järkiperäinen usko muuttui henkilökohtaiseksi rakkaussuhteeksi Jumalan kanssa.

Tämä kirja kertoo Sepon ja Anjan matkasta syvemmälle Jumalan virtoihin. Se haastaa myös sinua antautumaan Jeesukselle kokonaan ja tulemaan Pyhän Hengen uimavesiin Hänen kanssaan!

 

Kovakantinen

Sivuja: 299

Julkaistu: 2019

Kustantaja: Kustannusyhtiö Visio Oy

ISBN: 978-951-97726-4-6

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Elämäkerrat & Historia, Armolahjat & Karismaattisuus, ALE