Suuttumus on sallittua, vihoittelu vaarallista – Lisa Bevere

Tuotetta ei ole enää saatavilla.

ALE 24,00 €
10,00
Hinta, johon sisältyy ALV.

Suuttumus on sallittua, vihoittelu vaarallista – Lisa Bevere

 

SUUTTUMUS ON SALLITTUA, VIHOTTELU VAARALLISTA

Säilytä intohimoiset tunteesi malttia menettämättä

Konflikteja ei voi välttää - ne on vain opittava käsittelemään. Mutta entä jos emme pysty siihen? Entä jos viha vie meidät mukanaan ja suistaa meidät raiteilta? Tunteemme ovat voimakkaat ja intohimoiset ja menetämme malttimme. Tai vielä pahempaa, käännämme tuhoisan raivon itseemme, olemme masentuneita ja pelon piinaamia.

Lisa Bevere ymmärtää. Viha hallitsi häntä vuosia ja verotti raskaasti hänen elämäänsä ja ihmissuhteitaan. Lisa huusi epätoivoisena Jumalan puoleen...ja löysi avun. Jos olet tiesi päässä - kaipaat vapautta, mutta olet juuttunut raivon ja vihan myrskynsilmään - Suuttumus on sallittua, vihoittelu vaarallista voi auttaa sinut raitteillesi. Lisa paljastaa, mitä on tämän vahvan tunteen käsittelemisestä oppinut. Hän kertoo, miten

  • oppia sanomaan asiat niin että tulee kuulluksi
  • vaihtaa pelkät pahoittelut aitoon tunnustamiseen
  • kitkeä saastuttava katkeruuden juuri pois
  • antaa itselleen anteeksi ja vapautua


Tämä kirja on käytännöllinen opas, joka koostuu Sanasta, rukouksista ja henkilökohtaisista oivalluksista. Se sisältää kolmen viikon ohjelman, joka auttaa sinua siirtymään tuhoista vihasta rakentavaan suuttumukseen ja saamaan takaisin ne terveet, intohimoiset tunteet, jotka Jumala haluaa sinulla olevan.

Lisa Bevere on bestseller - kirjailija, jonka kirjoista on Suomessa tähän mennessä ilmestyneet Oikea naisen mitta : olet enemmän kuin luuletkaan, Naisena olemisen voima: kuinka voit löytää sen? ja Salaisuuksia Jumalan tyttärille: pyhyyteen, vapauteen ja voimaan (KKJMK Oy). Lisa on suosittu puhuja ja vierailee usein radio - ja televisio-ohjelmissa. Hänellä on neljä poikaa ja mies, John Bevere, joka hänkin on tunnettu puhuja ja bestseller - kirjailija. Hän asuu Coloradossa perheensä kanssa.

Tilaa samalla myös Lisa Beveren ihana kirja Naisena olemisen voima.

 

Pehmeäkantinen

Sivuja: 250

Kustantaja: KKJMK Oy

Koko: 130 x 210 mm

EAN/ISBN: 789527058138

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Hengellinen kasvu, ALE