Palava sydän – John Bevere (käytetty)

Tuotetta ei ole enää saatavilla.

9,90
Hinta, johon sisältyy ALV.

Palava sydän – John Bevere (käytetty)

 

Jeesus ei ole koskaan hyväksynyt penseyttä. Ei, hän kaipaa intohimoa! Mutta mistä me saamme tulen sytyttääksemme suhteemme hänen kanssaan liekkiin? Hän ei koskaan vaadi meiltä mitään, mihin hän ei varusta meitä. Jos olet tuntenut, että intohimoinen suhde hänen kanssaan on saavuttamaton, tämä kirja osoittaa toisin. Välttämätön kirja niille, jotka haluavat päästä syvempään suhteeseen Jumalan kanssa!

Maailmankuulu kirjailija ja raamatunopettaja John Bevere haastaa sinut vaihtamaan keskinkertaisen suhteesi Jumalan kanssa elämää sykkivään, hehkuvaan suhteeseen. Palava sydän tarjoaa mukaansatempaavia oivalluksia punottuina mestarilliseen opetukseen auttaakseen sinua syttymään intohimoon ja ylläpitämään sen Jumalaa kohtaan. Lue kirja ja anna Pyhän Hengen muuttaa sinut Jumalan pyhyyden tulen koskettaessa sielusi syvimpiä alueita. Olitpa päässyt kuinka pitkälle tahansa vaelluksessasi Jumalan kanssa, jos otat sydämeesi tämän kirjan sanoman, se muuttaa elämäsi.

John Bevere on kirjoittanut useita kirjoja, muun muassa mukaansatempaavan bestsellerin Herran pelko. Kirjailijana ja puhujana tekemänsä palvelutyön välityksellä John haluaa nähdä jokaisen uskovan kehittävän läheisen ja intohimoisen suhteen Jumalan kanssa. John ja hänen vaimonsa, Lisa Bevere, joka on myös kirjoittanut bestsellereitä, perustivat John Bevere Ministries’in vuonna 1990. Sen jälkeen palvelutyö on kasvanut monitahoiseksi kansainväliseksi työksi, johon sisältyy viikoittainen televisio-ohjelma The Messenger.

 

Kirja on käytetty. Kunto kohtalainen - melko hyvä. Kansi taipuu auki. Ei merkintöjä.

 

Pehmeäkantinen

Sivuja: 208

Julkaistu: 2004

Kustantaja: Kristillinen Kirja- ja Musiikkikustannus KKJMK Oy

ISBN: 978-952-5114-46-1

EAN: 9789525114461

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kristillinen elämä & opetus, UUSIMMAT KÄYTETYT