Operaatio Ninive – Veli Andres & Al Janssen

15,00
Hinta, johon sisältyy ALV.


Veli Andreas ja Al Jenssen – Operatio Ninive - 39 päivää Joonan kanssa

 

Operaatio Ninive kutsuu 39-päiväiselle matkalle läpi Joonan kirjan. Veli Andreas tarjoaa on haastavia, radikaaleja ratkaisuja ongelmiin. 

 

Mitä seuraa, jos laiminlyöt Jumalan antaman kutsun ja tehtävän? Raamatussa profeetta Joona teki näin. Hän sai Jumalalta tehtävän, jota ei olisi halunnut toteuttaa. Joona tiesi mielestään itse paremmin, kuinka "Operaatio Ninive" olisi pitänyt hoitaa. Ninivenlaakso on ollut viime vuosina uutisten keskipisteessä ISIS-taistelijoiden ja Irakin sisällissodan tiimoilta. Joonan kirjan sanoma on ajankohtainen: olemmeko valmiita noudattamaan Jumalan kutsua - vaikka Niniveen? "Operaatio Ninive" kutsuu 39-päiväiselle matkalle läpi Joonan kirjan. Tarjolla on haastavia kysymyksiä ja radikaaleja ratkaisuja aikamme ongelmiin.

Veli Andreas lähti salakuljettamaan Raamattuja rautaesiripun takana oleville kristityille vuonna 1955. Työstä kehittyi Open Doors International -järjestö. Al Janssen on kirjoittanut yksin tai toisten kanssa yli 25 kirjaa. Hän on työskennellyt Open Doors Internationalin viestintäjohtajana. "Operaatio Ninive herättelee meitä 'pullamössökristittyjä' Jumalan kutsulle tässä maailmassa. Mikä on sinun tehtäväsi tässä kokonaisuudessa? Lue jos uskallat - muutut ehkä pysyvästi." Miika Auvinen, toiminnanjohtaja, Open Doors Finland ry 

 

Pehmeäkantinen

Sivuja: 12

Kustantaja: Päivä Oy

Julkaistu: 2018

Koko: 134 x 210 mm

EAN: 9789524759274

ISBN: 978-952-475-927-4

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Evankeliointi & Lähetystyö, ALE