Naamiona terve mieli – Raimo Mäkelä (käytetty)

7,90
Hinta, johon sisältyy ALV.


Naamiona terve mieli – Raimo Mäkelä (käytetty)

 

Monet ihmiset ovat joutuneet kärsimään luonnehäiriöisten narsistien tähden ja tarvitsevat siksi apua.

Oletko sinä narsistin uhri? Naamiona terve mieli on uudistettu versio suositusta luonnehäiriötä ja narisismia käsittelevästä kirjasta.

"Toivon, ettei kukaan tarvitsisi tätä kirjaa. Kuitenkin tiedän, että monet ovat joutuneet kärsimään narsistin tähden ja tarvitsevat siksi apua."Kirja on tarkoitettu narsistien uhreille, heistä muuten kärsiville ja kaikille heitä auttaville. Raimo Mäkelä kuvaa narsistin tuntomerkkejä ja persoonallisuuden piirteitä sekä narsismin syitä. Lisäksi hän pohtii, miksi narsiteja voi olla hengellisissä yhteisöissä, voivatko he olla aitoja kristittyjä ja miten heihin olisi käytännössä suhtauduttava. Kirja on kauttaaltaan päivitetty laitos teoksesta "Naamiona terve mieli - Kuinka kohtaan luonnehäiriöisen".

Teologian tohtori, valtiotieteen maisteri Raimo Mäkelä on toiminut muun muassa Suomen Raamattuopiston Säätiön toiminnanjohtajana. Vuosina 2005-2013 hän oli aikakauslehti Perustan vastaava päätoimittaja ja toimii edelleen vapaana luennoitsijana ja kirjoittajana. Häneltä on ilmestynyt useita kirjoja.

 

Kirja on käytetty. Kunto melko hyvä. Hieman kulunut. Ei merkintöjä.

 

Pehmeäkantinen

Sivuja: 71

Kustantaja: Perussanoma Oy

Julkaistu: 1997

ISBN: 9789518882452

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa tätä tuoteryhmää: Sielunhoito, Terapia & Tunteet