Mieheksi ja naiseksi Hän loi heidät – Päivi Räsänen (ladattava, pdf)

0,00
Hinta, johon sisältyy ALV.


Mieheksi ja naiseksi Hän loi heidät – Päivi Räsänen (ladattava, pdf)

 

Homosuhteet haastavat kristillisen ihmiskäsityksen, Aamutähti #29

 

Lataa Päivi Räsäsen Mieheksi ja naiseksi Hän loi heidät tästä linkistä (Luther-säätiö).

 

Aamutähti 29: Mieheksi ja naiseksi hän heidät loi

Avioliittomoraalin rappioon liittyy olennaisesti seksuaalisten poikkeavuuksien nousu ja levittäytyminen. Korkealla kirkollisella tasolla sellainen sai julkista ymmärtämystä 1993. Asser Stenbäck, psykiatrian professori, muistutti välittömästi kirjasessaan (SLEY-Kirjat), etteivät seksuaaliset poikkeavuudet sisällä luomislahjaa, vaan ovat kehityshäiriö, josta saattoi myös tervehtyä. ”Anatomian vastainen elämä on luonnonvastaista”.

Päivi Räsänen on kirjoittanut kysymyksestä tiiviin informaatiokirjasen. Kansanedustajana hän selvittää asiaan liittyvää yhteiskunnan säännöstöä. Lääkärinä hän valottaa ilmiötä ihmisen psyyken häiriönä ja perheen aseman hämärtäjänä. Kristittynä kirjoittaja kokoaa asiassa Raamatun yksiselitteiset opetukset, Jumalan tahdon.

"Seksuaalisuus on Jumalan hyvä ja kaunis luomislahja. Jumala on luonut ihmisen mieheksi ja naiseksi. Mutta Jumalan luomistahdosta irtireväistynä siitä muodostuu tuhovoima. Sukupuolisen poikkeavuuden toteuttamisen sanktiot on rikoslaista poistettu. ”Suvaitsevaisuuden” nimissä kirkko ei kuitenkaan voi hyväksyä sukupuolisen poikkeavuuden, huoruuden tai haureuden mallia työntekijöidensäkään välityksellä. Kristus on kärsinyt Jumalan Raamatussa eri synneille asettamat rangaistukset ne poistaen (Joh. 8:1-11). Asian suhteen Jumalan tahto on jatkuvasti voimassa. Jumalallinen rakkaus kutsuu kristittyjä uskossa kantamaan kaikki syntinsä, myös seksuaalielämän synnit, Kristuksen parannettaviksi. Siten Kristuksen Hengen avulla kuoletamme ruumiin teot (Room. 8:13)" – Rovasti Eero Parvio

Tämä vihko jatkaa Suomen Luther-säätiön Aamutähti-sarjaa, joka keskittyy uskonelämän peruskysymyksiin. Sarjan toimittajina ovat rovasti, teol.lis. Simo Kiviranta ja pastori Juhana Pohjola.

 

Artikkelin on kirjoittanut lääkäri, kansanedustaja Päivi Räsänen

Formaatti: pdf

Sivuja: 24

Julkaisija: Suomen Luther-säätiö

Julkaistu: 2004

ISBN: 952-5409-24-4

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Perhe, Parisuhde & Seksi, Teologia & Raamatuntutkimus