Kohtaava seurakunta – Ulla Dahlen, Akseli Mäkelä

28,00
Hinta, johon sisältyy ALV.


Kohtaava seurakunta – Ulla Dahlen, Akseli Mäkelä

 

Kohtaava seurakunta mielen hyvinvointia rakentamassa

Seurakunnissa mielen pahoinvoinnista on liian usein vaiettu ja inhimillinen kipu kysymyksineen on haudattu hengelliseen hyminään. Samalla piiloon on laitettu iso osa elämää. Mielenterveyden ongelmien kanssa kipuileva kaipaa, että hänet kohdataan sellaisena kuin hän on. Tämä kirja kutsuu kohtaamisen matkalle. Matkaoppaina toimivat niin kokemustarinat kuin mielenterveyden ja seurakuntakentän asiantuntemus.

Kohtaavan seurakunnan teemaa käsitellään kokonaisvaltaisesti. Kirja antaa konkreettista opastusta sielunhoitotyön koordinointiin ja pienryhmien toteuttamiseen sekä suuntaviivoja hoitavan saarnan rakentamiseen.

PhD (filosofian tohtori) Ulla Dahlen on opiskellut kliinistä terapiaa ja sen koulutusta ja ohjausta (Clinical counseling) kristillisestä viitekehyksestä Yhdysvalloissa ja toimii terapeuttina. Hänellä on kansainvälistä kouluttajakokemusta seurakunnissa ja raamattukouluissa, muun muassa IK-opistossa. Aiemmat teokset ovat Hoitava seurakunta – hoitava sielunhoito (Aikamedia 2015), Silvottu sielu – maailma maahanmuuttajan silmin (Aikamedia 2017) ja Haavoittava hoitava perhe (Aikamedia 2020).

MA (teologi) ja psykiatrinen sairaanhoitaja Akseli Mäkelä on opiskellut psykoterapiaa ja valmistunut yksilöpsykoterapeutiksi. Terapiatyön lisäksi hän toimii sielunhoidon kouluttajana ja työnohjaajana seurakunnissa ja on IK-opiston terapeuttisen sielunhoidon koulutuksen toinen vastuuopettaja.

 

Pehmeäkantinen

Sivuja: 252

Julkaistu: 2022

Kustantaja: Aikamedia Oy

ISBN: 9789522524225

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Seurakunta, Johtaminen, Työ & Talous, Sielunhoito, Terapia & Tunteet