Kirkkautta kohti – Kari Valkonen (käytetty)

9,90
Hinta, johon sisältyy ALV.


Kirkkautta kohti – Kari Valkonen (käytetty)

 

Sitten näin tämän: taivaan ovi oli auki, ja kuului sama ääni, jonka olin edellisellä kerralla kuullut - kuin olisi torveen puhallettu. Se sanoi minulle: ”Nouse tänne! Minä näytän sinulle, mitä tämän jälkeen on tapahtuva” (Ilm. 4:1).

Ilmestyskirja on monille Raamatun kiehtovin kirja. Juuri nyt sen sanoma on ajankohtaisempi ja tärkeämpi kuin koskaan. Kirkkautta kohti -kirja antaa siihen tuoreen ja rohkaisevan näkökulman. Päähenkilönä on Jeesus Kristus, ei antikristus. Ilmestyskirja on ennen kaikkea Jumalan ylistyskirja, joka avaa ainutlaatuisella tavalla Jumalan pelastussuunnitelmaa.

Kuinka meidän tulisi tulkita ja ymmärtää Johanneksen näkemiä näkyjä ja vertauskuvia? Avaimia tulkintaan löytyy Vanhan testamentin ilmestyskirjallisuudesta, profeetoista ja Mooseksen kirjoista. On tärkeätä ymmärtää, että Raamatun profetioiden maantieteellinen painopiste on Lähi-idässä. Kirja sisältääkin varsin ajankohtaisia näköaloja Lähi-idän tapahtumiin ja islamin nousuun.

Pedon merkki ja pedon luku ovat puhuttaneet kristittyjä liki kahden vuosituhannen ajan. Kirjassa nostetaan esiin ajankohtainen ja yllättäväkin tulkinta näistä aiheista. Se pyrkii vastaamaan myös kysymyksiin tempauksesta ja tuhatvuotisesta valtakunnasta.

Kari Valkonen on jyväskyläläinen evankelista ja Raamatun opettaja, joka on työskennellyt mm. Kansan Raamattuseurassa. Karin sydämen näkynä on julistaa hyvää sanomaa Jeesuksesta ja rohkaista etsiviä Raamatusta avautuvalle elämän lähteelle. Koulutukseltaan hän on teknillisen fysiikan diplomi-insinööri.

 

Kirja on käytetty. Kunto on hyvä. Muutamalla sivulla hieman alleviivauksia.

 

Pehmeäkantinen

Sivuja: 155

Julkaistu: 2018

Kustantaja: TV7 Kustannus

EAN: 9789525865554

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa tätä tuoteryhmää: Israel, Islam & Lopunajat