Jumalan asialla – Pirjo Valtanen

18,00
Hinta, johon sisältyy ALV.


Jumalan asialla – Pirjo Valtanen

 

"Maailma puhui yhtä ja omaiset sanoivat toista, mutta minua kiinnosti enää vain, mitä Jumala sanoi, ja sen minä halusin tehdä" -Pirjo

Pirjo Valtasen elämä on kertomus rukouksen voimasta ja Jumalan johdatuksesta. Samalla se on rohkaisu meille jokaiselle etsiä ennen kaikkea läheistä suhdetta Jumalaan.

Tämä on tavallisen ihmisen ei-perinteinen elämänkerta. Kirja on radikaali kertomus tämän päivän ihmisestä, joka Paavalin tavoin pitää roskana entisen elämänsä ja saavutuksensa ylen kalliin Jeesuksen tuntemisen rinnalla ja on valmis Hänen tähtensä menettämään kaiken. 

Kirja haastaa lukijan ja hän tulee vakuuttuneeksi siitä, että on olemassa elävä Jumala ja tulee halu antautua kokonaan hänelle. Katakombien 2000 vuotta vanha radikaali sanoma ei jättänyt Pirjoakaan kylmäksi. Hän päätti jättää elämänsä Jumalan varaan. Siinä ei pyydetty erivapautta vaan sitouduttiin tottelemaan kutsujaa. Kun hän oli varma Jumalan johdatuksesta, hänen rohkeutensa kasvoi ja hän uskalsi tehdä kaiken sen, mihin Jumala hänet johdatti. Hän tietämällä tiesi, että Jumala ei jätä koskaan kutsumaansa henkilöä pulaan. Silloin ei tarvitse laskelmoida mitä tämä kaikki maksaa vaan tehdä niin kuin kutsuja sanoo. 

Tämän voi astia kirjan sivuilta ja lukijan silmäkulma voi kostua nähdessään, miten Jumala ratkaisee asioita. 

Pirjon motto: 
Fil. 3:8: Niinpä minä todella luen kaikki tappioksi tuon ylen kalliin, Kristuksen Jeesuksen, minun Herrani, tuntemisen rinnalla, sillä hänen tähtensä minä olen menettänyt kaikki ja pidän sen roskana - että voittaisin omakseni Kristuksen.

 

Pehmeäkantinen

Sivuja: 113

Kustantaja: Genesis-Kirjat Oy

Julkaistu: 2020

EAN: 9789529867455

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa tätä tuoteryhmää: Elämäkerrat & Historia