Jos voitat maailman, mutta kadotat lapsesi ja puolisosi (käytetty)

Tuotetta ei ole enää saatavilla.

7,90
Hinta, johon sisältyy ALV.

Jos voitat maailman, mutta kadotat lapsesi ja puolisosi - David Wilkerson & Watchman Nee (käytetty)

 

Smith Wigglesworth - Hengen uudistuksen pioneeri – voitettiin Kristukselle vaimonsa hiljaisen todistuksen kautta. Wigglesworth tiesi puolisonsa olevan kristitty ja halveksi tätä. Hän kielsi vaimoa käymästä kirkossa. Jos vaimo osallistui jumalanpalveluksiin, mies lukitsi ulko-oven ja jätti vaimonsa kadulle yöksi. Aamusella lukkoja avatessaan Wigglesworth tapasi löytää vaimonsa nukkumasta portailla, talvellakin vain sanomalehtiä peitteenään. Vaimo puolestansa tervehti miestänsä suudelmalla ja kiirehti sisätiloihin valmistamaan miehellensä maittavan aamiaisen. Tiettävästi vaimo ei koskaan arvostellut miestänsä eikä riidellyt.

Tuli päivä jolloin Smith Wigglesworth seurasi vaimoansa hengelliseen tilaisuuteen. Hän pelastui ihanasti ja sai kutsumuksen vuosisadan merkittävimpään parantajapalveluun. Tilittäessään elämäänsä Wigglesworth totesi olevan velkaa kaikesta vain kahdelle: Herralle ja Hänen palvelijattarelleen, vaimollensa, joka jaksoi uskoa lupaukseen: "Usko ... ja sinä ja perhekuntasi pelastutte."

Sekä Vanha että Uusi testamentti kuljettavat sivulta toiselle Jumalan muuttumatonta perhekuntapelastuksen liittoa. Kristillinen seurakunta syntyy saarnasta, jonka ytimessä on julistus tästä liitosta: "Teille ja teidän lapsillenne tämä lupaus on annettu" (Apt. 2:39). Seurakunta elää päivittäin tässä liitossa ja kokee sen mukaisia tuloksia: "Riemuitsi siitä, että hän ja koko hänen perheensä oli tullut Jumalaan uskovaksi" (Apt. 16:34). Jumalan puolelta liitto on voimassa aikojen loppuun. Tässä ainutlaatuisessa kirjassa kuunnellaan ääniä Kristuksen seurakunnasta opastuksena perhekuntapelastuksen realisoimiseen.

Idän marttyyrikirkosta kristityn normaalielämän apostoli Watchman Nee rinnan läntisen nykyherätyksen pioneerin David Wilkersonin kanssa osoittavat tietä toimivaan todellisuuteen.

 

Pehmeäkantinen

Sivuja: 96

Kustantaja: Kuva ja Sana

Julkaistu: 2008

ISBN: 9789515852045

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Perhe, Parisuhde & Seksi, UUSIMMAT KÄYTETYT