JP ja operaatio Nappaa Niljake – Tytti Salo

25,00
Hinta, johon sisältyy ALV.


JP ja operaatio Nappaa Niljake – Tytti Salo

 

JP-kirjasarjan kolmas osa vie lukijan todelliselle salapoliisimatkalle.

Oletko joskus ajatellut, miten mukavaa olisikaan olla ratkaisemassa rikosta? Etsiä johtolankoja ja tehdä tärkeitä oivalluksia? Nyt sinulla on siihen viimeinkin tilaisuus! Tässä kirjassa pääset itse valitsemaan, kehen epäilykset kannattaa kohdistaa, ja jos olet oikein taitava, ratkaiset rikoksen ensi yrittämällä! Jos taas päätelmäsi lähtevät väärille jäljille, ei sekään haittaa mitään. Saat palata takaisin ja mikä parasta: lukea enemmän!

Minnin, Ollin ja Rutun kesälomamatka mummelssonin ja ukkelssonin luokse Savoon alkaa haiskahtaa mysteeriltä, kun tavaroita katoaa yksi toisensa jälkeen. Epäiltyjen listalle joutuvat niin Räme-Rane, Farid Hassan kuin iloa hersyvä Hannelekin. Johtolankoja seuraamalla lukija pääsee itse valitsemaan, kehen epäilykset kannattaa kohdistaa, joten kansien välistä pääsee lukemaan monta erilaista versiota samasta seikkailusta!

Tytti Salo on luokanopettaja ja kahden lapsen äiti. Hänen mielestään yhdessä lukeminen on parasta perintöä, eikä mielikuvitusta voi koskaan olla liikaa. Salolta on julkaistu aiemmin kirjat JP ja murtovaras (Päivä, 2019) sekä JP ja Sallikkalan kingi (Aikamedia, 2021).

 

Kovakantinen

Sivuja: 165

Julkaistu: 2022

Tekijä: Tytti Salo

Kustantaja: Aikamedia Oy

ISBN: 9789522525482

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Lastenkirjat & Lastenraamatut, Nuortenkirjat