Haavoittava, hoitava perhe – Ulla Dahlen

28,00
Hinta, johon sisältyy ALV.


Haavoittava, hoitava perhe – Ulla Dahlen

 

Ulla Dahlenin uutuusteos tarjoaa työkaluja vahvempiin ja ehyempiin perhesuhteisiin omassa ja tulevien sukupolvien elämässä.

Lapsuuden perheen kirjoittamattomat säännöt vaikuttavat sii­hen, keitä olemme tänään. Ulla Dahlen ohjaa tunnistamaan haavoittavia suhdemalleja ja arjen käytäntöjä. Anteeksiannon polulla kipeät kokemukset tuodaan valoon ja haavoittavasta perheestä voi tulla hoitava.

Kirjassa on sekä teoreettista raamia että käytännön esimerkkejä, ja se soveltuu matkaoppaaksi omalle polulle ja muiden auttamiseksi ja tukemiseksi. Kir­joittaja antaa konkreettisia välineitä auttajille ja valaisee ajan­kohtaista asiaa rehellisin tapauskertomuksin. Näkökulmia sovelletaan myös seurakuntaan. Miten seurakun­taperhe voisi tarjota hoivaa perheensä haavoittamalle?

Filosofian tohtori Ulla Dahlen on opiskellut sielunhoitoa ja sen ohjausta Yhdysvalloissa. Hän on toiminut terapeuttisena sielunhoitajana ja kouluttajana seurakunnissa ja raamattukou­luissa eri maissa, muun muassa IK­-opistossa. Aikaisemmin ovat ilmestyneet teokset Hoitava seurakunta – hoitava sielunhoito (Aikamedia 2015) ja Silvottu sielu – maailma maahanmuuttajaäidin silmin (Aikamedia 2017).

 

Kovakantinen

Sivuja: 324

Julkaistu: 2020

Kustantaja: Aikamedia Oy

ISBN: 9789522524218

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Perhe, Parisuhde & Seksi, Sielunhoito, Terapia & Tunteet