Avioliitto – Niilo ja Päivi Räsänen (käytetty)

5,90
Hinta, johon sisältyy ALV.


Avioliitto – Niilo ja Päivi Räsänen (käytetty)

 

"Mieheksi ja naiseksi hän loi heidät." Kahden vuosituhannen ajan kristilliset kirkot ovat olleet yksimielisiä näkemyksessä, jonka mukaan avioliiton muodostaa yksi nainen ja yksi mies. Tässä kysymyksessä Raamattu ei ole epäselvä tai hämärä, vaan suorastaan yksiselitteisen selkeä. Miksi aiheesta on kuitenkin niin vaikea keskustella? Samaa sukupuolta olevien parisuhteelle on haettu avioliiton asemaa ja kaikkien tahojen, myös kirkon, hyväksyntää. Sukupuolineutraalissa ajattelussa puhutaan useammasta kuin kahdesta sukupuolesta tai sukupuolten saumattomasta jatkumosta. Uskomme, että tavoitteena on murtaa kahden eri sukupuolen sukupuolijärjestelmä. Aatesuunta on saanut kannatusta myös kristillisissä kirkoissa valitettavan kritiikittömästi.

Sukupuolinetraaliavioliitto-käsite on ajankohtainen, ei vähiten eduskunnan äänestyksen tuloksen ollessa myönteinen sille.

Tämä kirja on avioparin - lääkäri, kansanedustaja Päivi Räsäsen ja teologian tohtori Niilo Räsäsen - painava puheenvuoro avioliitosta kristityn näkökulmasta. Kirjan alaluvut sopivat mainiosti seurakuntien keskustelu- ja pienryhmämateriaaliksi.

Mistä on kysymys? –kirjasarja.

 

Kirja on käytetty. Kunto on hyvä. Ei merkintöjä. Pieni tahra sivussa.

 

Pehmeäkantinen

Sivuja: 102

Julkaistu: 2016

Kustantaja: Kustannus Oy Uusi Tie

ISBN: 9789516196278

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa tätä tuoteryhmää: Perhe, Parisuhde & Seksi