Älä mistään murehdi – Joyce Meyer

24,00
Hinta, johon sisältyy ALV.


Älä mistään murehdi – Joyce Meyer

 

Älä mistään murhehdi, on Joyce Meyerin kehoitus sinulle.

On hyvin selvästi todettu, että stressi ja murehtiminen eivät auta meitä asioissa.

Elämä ei ole helppoa. Vastoinkäymiset, koetukset, ahdistukset ovat elämän realiteetteja. Menetykset ja suru kolkuttavat. Jokaisen kohdalla. Ajatteleva, kaiken tarkoituksia pohtiva ihminen huomaa ihmettelevänsä, mitä elämän arjessa merkitsevätkään Jumalan lupaukset tarjolla olevasta yli ymmärryksen käyvästä rauhasta.

Totuus on tämä: Jumala on varustanut ihmisen mahdollisuudella valita, antaako huolien ja murheitten painaa meitä alas sen sijaan, että elämme Jumalan tarkoittamassa rauhassa ja ilossa.

 

Älä mistään murhedi auttaa sinua vaihtamaan huolet iloon ja rauhaan.

Useita menestysteoksia kirjoittanut Joyce Meyer viipyy evankeliumeista löytyvän Jeesuksen hämmästyttävän opetuksen ääressä.  Jeesus lupaa olemassaolonsa kamppailuissa olevalle ihmiselle oman rauhansa. Luvattu rauha ei ole verrannollista mihinkään maailmasta saatavaan. Se täyttää jokaisen elämäsi alueen. Se pursuaa elämän uudistumista.

Älä mistään murehdi auttaa lukijaa vaihtamaan huolet ja murheet rauhaan ja iloon, kehittämään lapsenkaltaista uskoa, lepäämään Herran sylissä. Ymmärtäessäsi Jumalan huolenpidon ääriä sinun suhteesi taivaalliseen Isääsi syvenee ja muodostuu antoisammaksi. Ylitsevuotavaan rauhaan liittyy aina rajattomassa toivossa eläminen – vapaus huomisen pelosta.

 

Joyce Meyer opettaa ja rohkaisee käytännönläheisesti.

Joyce Meyer on maailman tunnetuimpia käytännöllisen kristillisyyden opettajia. Hän on kirjoittanut yli 80 innoittavaa kirjaa, joista suomeksi on käännetty 11. Häneltä on ilmestynyt tuhansia opetuskasetteja ja videokirjasto. Joyce Meyerin radio- ja TV-ohjelmia seurataan ympäri maailmaa, ja hän kiertää laajalti puhujamatkoilla. Joycella ja hänen puolisollaan Davella on neljä aikuista lasta. He asuvat St. Louisissa, Missourissa, Yhdysvalloissa.

Joyce Meyerilta on ilmestynyt mm. kirja Vievätkö tunteesi sinua ja Ristiriidoista vapaa elämä.

Tutustu lisää Joyce Meyerin palvelutyöhön osoitteessa joycemeyer.org..

 

Pehmeäkantinen

Sivuja: 192

Julkaistu: 2011

Kustantaja: Kuva ja Sana

ISBN: 9789515852502

Suosittelemme myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Hengellinen kasvu, Sielunhoito, Terapia & Tunteet